Ka hoʻokaʻawale ʻana o nā lole i ulana ʻole ʻia

Ka hoʻokaʻawale ʻana o nā lole i ulana ʻole ʻia

Wahi a ke kaʻina hana, ua māhele ʻia i:

1. Spunlace non-woven lole: ʻO ke kaʻina hana spunlace e pīpī i ka kahe wai maikaʻi kiʻekiʻe ma luna o hoʻokahi a ʻoi aku paha o nā ʻāpana o nā pūnaewele fiber, i hoʻopili ʻia nā ʻili me kekahi, i hiki ke hoʻoikaika ʻia ka pūnaewele fiber a loaʻa kahi kekahi ikaika.

2. Nā lole i ulana ʻole ʻia i ka wela: ʻO nā lole i ulana ʻole ʻia i ka wela e pili ana i ka hoʻohui ʻana i ka fibrous a i ʻole ka pauda wela hoʻoheheʻe ʻia i nā mea hoʻoikaika i ka pūnaewele fiber, a laila hoʻomehana ʻia ka pūnaewele fiber, hoʻoheheʻe ʻia, hoʻoluʻu, a hoʻoikaika ʻia i ka lole. .

3. Pulp air-laid non-woven fabrics: Hiki ke kapa 'ia he pepa ma'ema'e a me ka lole malo'o malo'o.Hoʻohana ʻo ia i ka ʻenehana i hoʻopaʻa ʻia e ka ea e wehe i ka papa lāʻau pulp fiberboard i loko o kahi mokuʻāina fiber hoʻokahi, a laila hoʻohana i ke ʻano o ka ea e hoʻopaʻa ai i nā fibers ma ka pale hana pūnaewele, a laila hoʻoikaika ʻia ka pūnaewele fiber i kahi lole.

4. Wet-waid non-woven lole: Wet-waid non-woven lole mea e wehe i ka puluniu maka mea waiho i loko o ka wai mea i loko o hoʻokahi fibers, a ma ka manawa like hui 'okoʻa fiber maka mea e hana puluniu hoʻomaha pulupulu, a lawe ʻia ka pulp hoʻokuʻu ʻia i ka mīkini hana pūnaewele, Hoʻokumu ʻia nā fibers i kahi pūnaewele i loko o ka moku maloʻo a laila hoʻohui ʻia i kahi lole.

5. Spunbond non-woven lole: Spunbond non-woven lole ma hope o ka polymer i extruded a kikoo aku e hana mau filaments, ua waiho na filaments i loko o ka punaewele, a me ka pulupulu punawelewele ua paʻa ponoʻī, thermally hoʻopaʻa, chemically hoʻopaʻa 'ia. .ʻO nā ʻano hana hoʻopaʻa paʻa ʻana a i ʻole mechanical e hoʻohuli i ka pūnaewele i mea ulana ʻole.

6. Nā lole i ulana ʻole i hoʻoheheʻe ʻia: ʻO ke kaʻina hana o ka hoʻoheheʻe ʻana i nā lole i ulana ʻole ʻia: hānai polymer-hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe-hoʻoheheʻe ʻia-hoʻomaʻalili fiber-hoʻokumu pūnaewele-hoʻoikaika i ka lole.

7. ʻO ka lole i ulanaʻoleʻia i ke kui:ʻO ka lole i ulanaʻoleʻia heʻano o ka lole maloʻo maloʻoʻole.Hoʻohana ka lole ʻaʻole i ulana ʻia i ke kui i ka hopena o ke kui e hoʻoikaika i ka pūnaewele pulupulu i loko o ka lole.

8. Nā lole i ulanaʻoleʻia i hoʻopaʻaʻia:ʻO nā lole i hoʻopaʻaʻoleʻia heʻano o nā lole maloʻo maloʻoʻole.metala foil, etc.) a i ole ko lakou hui ana e hooikaikaia e hana i ka lole i ulana ole ia.

9. Hydrophilic non-woven lole: hoʻohana nui ʻia i ka hana ʻana i nā lāʻau lapaʻau a me nā mea hoʻomaʻemaʻe e loaʻa ai ka manaʻo lima maikaʻi aʻe a ʻaʻole e ʻoki i ka ʻili.No ka laʻana, hoʻohana nā kāwele hoʻomaʻemaʻe a me nā pale maʻemaʻe i ka hana hydrophilic o ka hydrophilic non-woven fabrics.

kākau ʻia e: Ivy


Ka manawa hoʻouna: Feb-16-2022

Nā noi nui

ʻO nā ala nui o ka hoʻohana ʻana i nā lole i ulana ʻole ʻia e hāʻawi ʻia ma lalo nei

Nonwoven no nā ʻeke

Nonwoven no nā ʻeke

ʻAʻole i ulana ʻia no nā lako

ʻAʻole i ulana ʻia no nā lako

Nonwoven no ka lāʻau lapaʻau

Nonwoven no ka lāʻau lapaʻau

Nonwoven no ka lole home

Nonwoven no ka lole home

ʻAʻole i ulana ʻia me ke ʻano kiko

ʻAʻole i ulana ʻia me ke ʻano kiko

-->